Barça

Els seguidors del Barça disposaran de 24.000 mil entrades per a la final de la Champions

Més de 24.000 seguidors culers seran el dia 28 a l'estadi de Wembley. Aquesta és la xifra que ha destinat la UEFA a cada un dels clubs, xifra que també es reserva l'organisme europeu per a ell mateix, a part de les més d'onze mil entrades que ja ha venut per internet. De les 24.000, el 15% aniran a parar a compromisos esportius, institucionals i patrocinadors. El 85% restant, és a dir, entre 20.000 i 21.000, són les que podran demanar els socis entre divendres a les deu del matí i dilluns a les set de la tarda. És previsible que les peticions superaran aquesta xifra i, per tant, s'haurà d'efectuar un sorteig, que tindrà lloc dimarts.

Actualitzat
Amb el club es podrà contractar també el viatge, amb dues possibilitats principals. Una, anar i tornar a Londres el mateix dia, que sortirà per 370 euros. Més barat del que va costar, per exemple, anar a París o a Roma. Es preveu que entre 8.000 i 9.000 seguidors del Barça optaran per aquest viatge d'anada i tornada el mateix dia de la final.

Una opció més costosa és viatjar la vigília i tornar l'endemà, i la més barata de totes, anar de Barcelona a Londres en autocar i tornar, que costarà, als qui triïn aquesta opció, 140 euros. En cap cas, però, caldrà contractar el viatge amb el Barça, i qui ho vulgui podrà fer-lo pel seu compte.

El preu de les entrades està dividit en quatre categories. La més cara costarà 333 euros (300 lliures esterlines), i també hi haurà entrades de 250 euros (225), de 166 euros (150) i de 89 euros (80 lliures esterlines). El criteri per repartir les entrades tornarà a ser el mateix que el de la final de la Copa del Rei disputada fa una setmanes a València. "Llavors ens van felicitar per com havíem fet el repartiment, i ara esperem tornar a respondre a les expectatives", ha assenyalat el secretari de la junta directiva.

El club no inclourà la Supercopa en l'abonament

A banda d'això, Freixa també ha aprofitat per informar que el F. C. Barcelona no inclourà en l'abonament la Supercopa d'Espanya a partir de la temporada que ve. El directiu blaugrana ha recordat que "la situació econòmica del club no és la més favorable en aquests moments" -es preveu tancar aquest exercici amb un dèficit de 21 milions d'euros- i que aquest és un dels motius que ha portat la directiva a excloure aquest partit del carnet d'abonat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut