Pau Gasol intenta desfer-se del marcatge de Draymond Green i Klay Thompson (EFE)
Bàsquet

Els San Antonio Spurs tornen a perdre amb els Golden State Warriors (99-91) i queden eliminats

Els vigents campions sumen el quart punt de l'eliminatòria (99-91) davant uns Spurs que han estat a punt de capgirar el marcador a falta de 5 minuts

Actualitzat

Els San Antonio Spurs han venut cara la seva pell però han claudicat en el cinquè partit de la sèrie davant els Golden State Warriors (99-91) en el que ha acabat sent el seu últim partit de la temporada. Els vigents campions de l'NBA han sumat d'aquesta manera el quart punt (4-1) que els faltava per accedir a les semifinals de conferència.

Tot i estar dominats de 10 punts o més durant gran part del duel, els Spurs han tret forces d'allà on no n'hi havia impulsats per un gran LaMarcus Aldridge (30 punts i 12 rebots) i s'han col·locat a només 2 punts a falta de 5 minuts. Els Warriors, però, han sabut reaccionar dirigits per un Kevin Durant notable (25 punts). Pau Gasol ha jugat 17 minuts, sumant un sol punt peò capturant 6 rebots i repartint 3 assistències per als Spurs. 

Ara, els Golden State Warriors s'enfrontaran amb els New Orleans Pelicans, els primers classificats, sense saber exactament quan podran tornar a comptar amb Stephen Curry. Mentrestant, els Spurs hauran de decidir o veure quins són els plans de futur de la vella guàrdia com Manu Ginóbili -que als 40 anys encara no ha anunciat si es retira- o Tony Parker, que acaba contracte.  

Els Sixers també es classifiquen

Mentre a l'Oest ja hi ha una semifinal definida, a l'Est tot just s'ha conegut el primer classificat. Són els Philadelphia Sixers, que han guanyat per quarta vegada consecutiva els Miami Heat (104-91) per col·locar també el 4-1, gràcies a les bones actuacions de JJ Reddick (27 punts) i Joel Embiid (19 punts i 12 rebots).  Ara, els Sixers esperen que es resolgui l'eliminatòria entre Celtics i Bucks, que els de Boston han tornat a decantar al seu favor (3-2) després d'imposar-se a casa en un altre partit ajustat (92-87)

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut