Marc Gasol i Pau Gasol, lluitant per un rebot (EFE)
Bàsquet

Els San Antonio Spurs també guanyen el segon assalt davant els Memphis Grizzlies de Marc

L'equip texà no ha donat opció a la sorpresa en el segon duel de play-offs entre Pau (10 punts i 5 rebots) i Marc Gasol (12 i 6)

Actualitzat

Segon partit de la sèrie i segona victòria per als Spurs. L'equip texà no ha donat opció a la sorpresa a la seva pista i ha tornat a superar els Memphis Grizzlies (96-82) en una eliminatòria que enfronta els germans Gasol.

Pau, que ha jugat mitja hora -més del que és habitual darrerament-, ha sumat 10 punts per als Spurs, a més de capturar 5 rebots. Marc, que en el primer partit de la sèrie s'havia enfilat fins als 32 punts, s'ha quedat aquesta vegada amb números més terrenals: 12 punts i 6 rebots per al mitjà dels Gasol.

El protagonista del partit ha estat, una vegada més, Kawhi Leonard. El jugador franquícia dels Spurs ha anotat 37 punts i feia la sensació que només el podien aturar en falta. Però tampoc aquesta opció ha funcionat per als Grizzlies: Leonard ha convertit els 19 tirs lliures que ha intentat.

David Fizdale, entrenador dels Grizzlies, s'ha queixat amargament de l'arbitratge a la roda de premsa posterior al partit i pot rebre una dura sanció per part de l'NBA.

Els Cavaliers tampoc afluixen

També els Cleveland Cavaliers han col·locat el 2-0 en la seva eliminatòria contra els Indiana Pacers (117-111). El trio Kyrie Irving (37 punts) - Kevin Love (27 punts, 11 rebots) i LeBron James (25 punts, 10 rebots) ha funcionat aquesta vegada com un rellotge per aturar els intents dels Pacers, sovint limitats a la inspiració de Paul George 32 punts). Amb tot, tal com ja va passar en el primer matx de la sèrie, el partit no s'ha decidit fins als moments finals.

Anar al contingut