Marc Gasol ha estat el líder anotador dels Grizzlies a Utah (EFE)
Bàsquet

Els San Antonio Spurs superen els Miami Heat (94-90) i els Memphis Grizzlies s'imposen als Utah Jazz (96-102)

Pau Gasol suma 12 punts en el tercer triomf consecutiu dels Spurs, i Marc és el líder anotador dels Grizzlies (22 punts) en la seva victòria a casa dels Jazz

Actualitzat

Nit rodona per als germans Gasol, que han guanyat els seus respectius partits. Els San Antonio Spurs d'en Pau s'han imposat a la seva pista als Miami Heat (94-90), amb una bona aportació del pivot català, i continuen en posicions capdavanteres de la Conferència Oest. Els Memphis Grizzlies, per la seva banda, s'han imposat als Utah Jazz (96-102) gràcies al lideratge d'en Marc i equilibren el seu balanç de victòries i derrotes.

Kawhi Leonard ha tornat a ser el jugador més destacat dels Spurs (24 punts i 12 rebots) en el triomf sobre els Heat. Un triomf que suposa una consolidació del joc de l'equip, que ha encadenat tres victòries i a més ha recuperat la tranquil·litat a casa, on ha guanyat els dos últims partits que ha jugat després d'haver perdut els tres primers. Pau Gasol ha anotat 12 punts i 8 rebots, contribuint a l'estabilitat de l'equip texà.

Marc lidera els Grizzlies

També els Memphis Grizzlies han celebrat una victòria i en el seu cas a domicili, una assignatura que no porten massa bé, per sumar tants triomfs com derrotes (5 i 5) en els seus primers 10 partits. Marc Gasol ha estat el líder anotador de l'equip de Tennessee amb 22 punts i ha continuat demostrant el seu encert en una faceta poc habitual en ell en altres temporades com és la de triplista. A Salt Lake City ha anotat dos triples més i ja en porta 12 aquesta temporada. En Marc ha estat molt ben acompanyat pel veterà -39 anys- Vince Carter, que sortint des de la banqueta ha aportat 20 punts. També 20 punts ha sumat, però en aquest cas per als Jazz, l'exblaugrana Joe Ingles en el que és el rècord anotador de l'australià en un partit de l'NBA.  

L'any dels Clippers?

Els qui tallen el bacallà a l'Oest, però, són Los Angeles Clippers, que davant els Brooklyn Nets (127-95) han encadenat la setena victòria seguida i són el primer equip a sumar el desè triomf (per només una derrota). Amb Chris Paul (21 punts) i Blake Griffin (20) entonats, falta veure si, aquesta vegada els Clippers poden fer durar el bon moment. A Los Angeles, coneixent els precedents, toquen fusta per si de cas.

Resultats de la jornada:

Los Angeles Clippers - Brooklyn Nets, 127 - 95
San Antonio Spurs - Miami Heat, 94 - 90
New York Knicks - Dallas Mavericks, 93 - 77
Detroit Pistons - Oklahoma City Thunder,  104 - 88
Utah Jazz - Memphis Grizzlies, 96 - 102
New Orleans Pelicans - Boston Celtics, 106 - 105
Houston Rockets - Philadelphia Sixers, 115 - 88
Indiana Pacers - Orlando Magic,  88 - 69
 

 

Anar al contingut