Pau Gasol celebra el triomf amb un altre il·lustre veterà del Spurs, Manu Ginóbili (Reuters)
Bàsquet

Els San Antonio Spurs se situen a un triomf de la classificació davant els Memphis Grizzlies (116-103)

Els texans es tornen a imposar a casa (116-103) i situen el 3-2. Pau Gasol anota 9 punts i Marc, 17

Actualitzat

Els San Antonio Spurs de Pau Gasol s'han col·locat a un sol triomf de les semifinals de la conferència Oest de l'NBA després de superar els Memphis Grizzlies (116-103) en el cinquè partit de la sèrie i posar el 3-2 en el marcador global de la sèrie.

Com està sent habitual en tota l'eliminatòria, almenys en els partits que s'han jugat a l'At&T Center de San Antonio, el factor desequilibrant ha estat Kawhi Leonard, autor de 28 punts per als texans.

El talent de Leonard l'ha contrarestat en part pels Grizzlies Mike Conley, autor de 26 punts. Marc Gasol, per la seva banda, n'ha anotat 17. En el bàndol texà, el seu germà Pau ha fet 9 punts en 17 minuts. La sèrie es torna a desplaçar ara a Memphis, on els Spurs tindran la primera oportunitat de guanyar-la definitivament.  

Els Rockets eliminen els Thunder de Westbrook

Passi qui passi a les semifinals, ja coneixen els seus rivals. Seran els Houston Rockets, que han eliminat els Oklahoma City Thunder (105-99, 4-1). O el que és el mateix, s'ha acabat la temporada per un dels jugadors que més titulars han acaparat aquesta temporada, Russell Westbrook.

El base dels Thunders s'ha acomiadat firmant xifres espectaculars: ha anotat 47 punts, ha capturat 11 rebots i ha repartit 9 assistències, i s'ha quedat a una sola passada d'un nou triple doble, que hauria estat el quart consecutiu en un play-off. Finalment, però, els Houston Rockets han demostrat ser més equip. Amb tot, també James Harden (37 punts) ha demostrat la seva qualitat individual per liquidar els d'Oklahoma. 

Anar al contingut