Marc Gasol i Blake Griffin, que debutava amb els Pistons (Reuters)
Bàsquet

Els San Antonio Spurs perden contra els Houston Rockets i els Memphis Grizzlies cauen a Detroit

Els de San Antonio cauen contra els Rockets en el duel texà (91-102), mentre els Grizzlies perden davant els Pistons (104-102) tot i el doble doble de Marc Gasol

Actualitzat

El guió l'hem vist en més d'un partit aquesta temporada. Els Memphis Grizzlies arriben amb opcions al final del partit i acaben perdent. Com dimecres, la història s'ha tornat a repetir, però aquesta vegada a Detroit. Els Pistons estrenaven el seu rutilant fitxatge, Blake Griffin, i ho han celebrat amb un triomf ajustat sobre els Grizzlies (104-102). Griffin, a més, s'ha estrenat amb un doble doble: 24 punts i 10 rebots.

També s'ha apuntat un doble doble Marc Gasol, que ha estat el líder anotador dels Grizzlies: el pivot català ha firmat 19 punts i ha capturat 14 rebots, i a més ha intentat dos triples a la desesperada amb el temps pràcticament exhaurit per endur-se el partit. Ha estat en va per a un equip que aquest any no té sort ni encert en els moments decisius i continua engreixant les xifres negatives: 33 derrotes en 51 partits.

També han caigut els San Antonio Spurs, en el seu cas a casa contra els Houston Rockets (91-102). El duel entre segon i tercer de la Conferència Oest ha demostrat que als Spurs els queda molta feina si volen optar al títol de conferència. James Harden (28 punts i 11 assistències), ha estat el protagonista indiscutible del matx. Pau Gasol ha aportat 6 punts i 7 rebots per als Spurs en els 20 minuts que ha jugat.  

Resultats de la jornada:      

Denver Nuggets - Oklahoma City Thunder, 127 - 124

Minnesota Timberwolves - Milwaukee Bucks, 108 - 89

San Antonio Spurs - Houston Rockets, 91 - 102

Detroit Pistons – Memphis Grizzlies, 104 - 102

Washington Wizards - Toronto Raptors, 122 - 119

ARXIVAT A:
NBAPau Gasol
Anar al contingut