Bàsquet

Els San Antonio Spurs mantenen a zero els Los Angeles Lakers i els Memphis Grizzlies superen els Utah Jazz

En un partit vibrant, els Spurs han superat els Lakers a la pròrroga (142-143). Els Grizzlies, amb dobles figures de Marc Gasol, han batut els Jazz de Ricky Rubio (84-92)

Actualitzat
Els Los Angeles Lakers de LeBron James continuen sense conèixer la victòria tot i que davant els San Antonio Spurs han estat ben a prop d'estrenar-se. "King" James ha sigut, per bé i per mal, un dels gran protagonistes del partit: ha sumat 32 punts i ha clavat un triple al límit per forçar la pròrroga i posar en dubte el domini dels Spurs gairebé per primera vegada en tot el matx. Al temps afegit, els Lakers han portat la iniciativa en el marcador i semblaven segurs del triomf quan, 55 segons abans del final, James ha eixamplat la diferència a 6 punts (136-142), amb un 2+1.
 
Però les coses s'han torçat a partir d'aleshores per als californians, que han vist com els Spurs reduïen a 1 punt la diferència amb una cistella de Forbes i un triple de Rudy Gay. A la jugada següent, LeBron ha fallat dos tirs lliures i ha permès als texans capgirar el marcador mitjançant Patty Mills, que ha anotat quan faltaven 7 segons. A la desesperada, LeBron ha fallat un triple sobre la botzina
 
Pau Gasol ha estat un jugador complementari, però efectiu, per als Spurs: en 18 minuts, ha anotat 9 punts, a més de capturar 4 rebots. En canvi, els nous Spurs es basen en dos colossos com LaMarcus Aldridge (37 punts i 10 rebots) i el nou fitxatge, DeMar de Rozan, que ha anotat 32 punts i ha repartit 14 assistències.
 
Marc guanya Ricky

El primer duel entre jugadors catalans a l'NBA 2018-2019 s'ha resolt a favor de Marc Gasol, que ha portat els seus Memphis Grizzlies a la victòria davant els Utah Jazz de Ricky Rubio. El pivot de Sant Boi de Llobregat ha estat el més destacat del seu equip, firmant fins i tot dobles dígits: 18 punts i 13 rebots

En canvi, Rubio no ha estat tan inspirat en la conducció dels Jazz i s'ha limitat a 6 punts i 5 assistències per als seus companys. D'aquesta manera, els Grizzlies tenen saldo positiu (dues victòries per una derrota), tot el contrari que els Jazz (1-2).

Resultats de la jornada:

Golden State Warriors  - Phoenix Suns,  123-103
Los Angeles Lakers - San Antonio Spurs, 142-143 (pròrroga)
Dallas Mavericks – Chicago Bulls,  115 - 109
Boston Celtics - Orlando Magic, 90 - 93
Toronto Raptors – Charlotte Hornets,  127 - 106
Portland Trail Blazers – Washington Wizards, 124 - 125 (pròrroga)
Utah Jazz - Memphis Grizzlies, 84-92
Milwaukee Bucks - New York Knicks, 124 - 113
Minnesota Timberwolves - Indiana Pacers, 101 - 91

ARXIVAT A:
NBA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut