Gregg Popovich, donant instruccions a Tony Parker en el partit davant els Sixers (Reuters)
Bàsquet

Els San Antonio Spurs guanyen els Philadelphia Sixers (102-86) en una nit històrica per al seu entrenador, Gregg Popovich

El triomf 1.127 de Pop amb la franquícia texana l'iguala amb Jerry Sloan com a entrenador amb més victòries amb un mateix equip en la història de l'NBA

Actualitzat

Els San Antonio Spurs han obtingut davant els Philadelphia Sixers, encara sense Pau Gasol, una victòria previsible (102-86) que té un ressò especial des del vessant estadístic: és el triomf número 1.127 des que Gregg Popovich es va fer càrrec de l'equip, l'any 1996, i això permet a Pop igualar-se amb una altra llegenda com Jerry Sloan (Utah Jazz) com a tècnic que ha celebrat més victòries amb un mateix equip.

"Això és un signe més de la meva longevitat que d'una altra cosa", ha comentat Popovich que, durant la seva estada a la banqueta li ha donat cinc anells de l'NBA a la franquícia texana. I, sobretot, li ha donat una consistència.

Més entretingut ha estat el Los Angeles Clippers-Golden State Warriors (120-133), en què Blake Griffin (33 punts) s'ha convertit en el segon màxim anotador de la història dels Clippers.  

Salten guspires en el Rockets-Hawks

Però on realment han saltat guspires ha estat en el duel Houston Rockets-Atlanta Hawks (108-113), que els de Houston s'han deixat remuntar de forma inexplicable quan guanyaven de 20 punts (97-77) a menys de deu minuts per al final. Tim Hardaway, que ha inscrit 23 dels seus 33 punts en el "money time" –traduït, el moment en què es juguen les garrofes- ha estat el principal artífex del triomf dels Hawks.

Qui s'ha pres la seva revenja particular ha estat Dwight Howard, exjugador del Rockets durant tres anys i que va marxar barallat amb James Harden, que ha firmat un doble doble de 24 punts i 23 rebots. El mateix Harden, que ha vist com els seus 41 punts no servien de res, s'ha declarat "absolutament frustrat" al final del matx.

Resultats de la jornada:

Los Angeles Clippers - Golden State Warriors, 120-133

San Antonio Spurs – Philadelphia Sixers, 102-86

Houston Rockets - Atlanta Hawks, 108-113

Washington Wizards – Los Angeles Lakers, 116-108

Anar al contingut