Bàsquet

Els San Antonio Spurs deixen els Philadelphia Sixers a un pas del pitjor inici de l'NBA (109-103)

Els vigents campions de l'NBA pateixen per superar la franquícia de Philadelphia, que es troba a un pas d'igualar la pitjor arrencada de la història de la competició.

Actualitzat

Els San Antonio Spurs, vigents campions de l'NBA, comencen a greixar la maquinària. Després d'un inici de campionat irregular, els texans han sumat davant els Philadelphia Sixers (109-103) la seva sisena victòria consecutiva. Ho han fet, a més, sense comptar amb dos dels seus puntals: Tony Parker i Tim Duncan.

Tot i les absències, una victòria davant els Sixers sembla poc menys que obligada aquesta temporada. Els de Philadelphia han perdut els 17 partits que han jugat i estan a una sola derrota d'igualar el pitjor inici històric de l'NBA, que van firmar fa cinc anys els New Jersey Nets. La nota per a l'esperança de Philadelphia és que davant els campions han plantat cara i que el seu pròxim partit és davant els Timberwolves, un equip que està pagant molt cares les baixes de Ricky Rubio i de Kevin Martin en els últims partits. Aquesta nit, sense anar més lluny, ha encaixat gairebé 130 punts davant els Clippers de Griffin i Paul (101-127).

En absència de Duncan i Parker, l'home decisiu pels Spurs ha estat Kawhi Leonard, autor de 26 punts -igualant la seva marca personal- i 10 rebots, qui ha facilitat el triomf número 11 en 15 partits dels Spurs.

Washington treu el cap

Mentre que els campions de l'NBA guanyaven a empentes i rodolons els cuers, els finalistes i campions de l'Est, els Miami Heat, han caigut estrepitosament a casa d'uns Washington Wizards (107-86) que, sense fer soroll, s'han col·locat segons a l'Est (11 victòries i 5 derrotes).

L'equip de la capital es basa en un bon joc coral i en la capacitat executora de Butler (23 punts) i John Wall (18), però possiblement la causa de la derrota de Miami cal buscar-la en el seu horrible percentatge d'encert més enllà de la línia de 3. Els Heat només han anotat 2 dels seus 22 intents, i això que abans d'aquest partit comptaven amb la millor mitjana de l'NBA. Encara sort.      

Els resultats de la jornada:

Denver Nuggets-Utah Jazz    103-101

San Antonio Spurs-Philadelphia Sixers   109-103

Miami Heat-Washington Wizards   86-107

Minnesota Timberwolves-Los Angeles Clippers  101-127

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut