Pau Gasol busca un receptor per a la seva passada davant Kuzma (EFE)
Bàsquet

Els San Antonio Spurs cauen a Los Angeles i els Cleveland Cavaliers són apallissats a Toronto

La tornada de Pau Gasol (9 punts i 12 rebots) a l'Staples Center s'ha saldat amb victòria per als Lakers (93-81). Els Raptors s'exhibeixen davant uns inoperants Cavaliers

Actualitzat

Jornada reduïda a l'NBA, amb només quatre partits, però amb resultats destacables. Els San Antonio Spurs, tercers a la Conferència Oest, han perdut a la pista dels Los Angeles Lakers (93-81), un dels pitjors equips de la conferència.

Gregg Popovich, tècnic dels Spurs, no s'ha mossegat la llengua al final del partit: "Hem fet un partit patètic", ha dit. LaMarcus Aldridge, amb 20 punts, ha estat el més destacat dels texans. Pau Gasol, que ha tingut una càlida rebuda per part de la seva antiga afició, ha sumat 9 punts i ha capturat 12 rebots.

Però les baixes dels Spurs -Leonard, Parker, Green i Gay- i la il·lusió d'uns joves Lakers que per fi demostren una certa regularitat han acabat determinant el signe del partit. Brandon Ingram (26 punts) i Lonzo Ball (18 punts i 10 rebots) han estat els més destacats per part d'uns Lakers que encadenen el tercer triomf.

Els Raptors apallissen els Cavaliers

A l'Est, els Toronto Raptors han apallissat (133-99) uns Cleveland Cavaliers que emeten senyals preocupants. Els Cavaliers sumen 4 derrotes els últims 6 partits i es mostren molt vulnerables a domicili.

Si el dilluns queien a Minnesota de 28 punts, ara han perdut a la pista dels Raptors de 34. I això que la franquícia canadenca jugava sense dos dels seus elements més importants, Serge Ibaka i Kyle Lowry. LeBron James (26 punts) ha estat pràcticament l'únic argument d'uns Cavaliers (26 victòries per 16 derrotes) que veuen com els Raptors (29-11) i sobretot els Boston Celtics (34-10) s'allunyen a la classificació.

Els Celtics també triomfen a Londres

En un partit que es va jugar a l'O2 Arena de Londres dins la política d'expansió mediàtica de l'NBA, els Boston Celtics van mantenir la seva ratxa triomfal a costa dels Philadelphia Sixers (103-114). És el setè triomf seguit d'uns Celtics impulsats per Kyrie Irving (20 punts), que van remuntar fins a 22 punts de desavantatge per demostrar el seu pletòric estat de confiança.

 

Resultats de la jornada:

Toronto Raptors - Cleveland Cavaliers, 133-99

Philadelphia Sixers - Boston Celtics, 103-114

Los Angeles Lakers - San Antonio Spurs,  93-81

Sacramento Kings - Los Angeles Clippers, 115-121

Anar al contingut