LaMarcus Aldridge, marcat per JaVale McGee (Reuters)
Bàsquet

Els San Antonio Spurs aprofiten les baixes dels Golden State Warriors (89-75)

L'equip texà es consolida en la zona de play-offs després de superar uns Warriors que s'han presentat sense Curry, Durant ni Klay Thompson

Actualitzat

Els San Antonio Spurs han obtingut un important triomf sobre els Golden State Warriors (89-75) en el camí per ser als play-offs de l'NBA. L'equip texà ha aprofitat que els vigents campions jugaven sense els lesionats Stephen Curry, Kevin Durant ni Klay Thompson per superar-los clarament, amb una nit inspirada de LaMarcus Aldridge (33 punts i 12 rebots). Pau Gasol ha obtingut 4 punts i ha capturat 4 rebots per als Spurs en els 16 minuts que ha jugat.

La jornada és especialment positiva per als Spurs, ja que la seva victòria s'ha combinat amb les derrotes de dos rivals en la lluita pels últims llocs de play-offs, Denver Nuggets i Los Angeles Clippers, que ja es troben a tres triomfs.

Derrota dels Grizzlies sense Marc

Si Pau Gasol ha jugat poc amb els Spurs, el seu germà Marc ni tan sols ha jugat amb els Memphis Grizzlies, que han perdut  de poc (118-115) en la seva visita als Nets. El pivot català, per malaltia, no ha viatjat amb l'equip.  

Canvi de tècnic als Cavaliers

Tyronn Lue, tècnic dels Cleveland Cavaliers, ha anunciat que deixa provisionalment la banqueta de l'equip per problemes de salut. Lue, que va substituir  David Blatt i va fer campions els Cavs l'any 2016, va explicar: "Pateixo forts dolors al pit i altres problemes que poden estar provocats per la falta de son". L'ha substituït provisionalment el seu segon, Larry Drew. Amb ell a la banqueta,  els Cavaliers s'han imposat als Bucks  (124-117) en un impressionant duel entre LeBron James (40 punts) i Giannis Antetokounmpo (37).

Mentre, a Miami, i després de dues pròrrogues, s'ha registrat el marcador més alt de la temporada: els Heat s'han imposat als Nuggets per 149-141.

Resultats de la jornada:  

San Antonio Spurs - Golden State Warriors, 89 - 75

Brooklyn Nets - Memphis Grizzlies,  118 - 115

Miami Heat - Denver  Nuggets, 149 - 141

New York Knicks - Chicago  Bulls, 110 - 92

Cleveland Cavaliers - Milwaukee Bucks,  124 - 117

Indiana Pacers - Los Angeles Lakers 110 - 100

Philadelphia Sixers - Charlotte Hornets, 108 - 94

Sacramento Kings - Detroit Pistons,  90 - 106

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut