Alonso al pàdoc del circuit de Singapur. (Foto: EFE)
Fórmula 1

Els rumors tornen a situar Fernando Alonso en l'òrbita de McLaren

En el padòc del circuit de Singapur el rumor més espectacular d'aquest cap de setmana és el del possible retorn de Fernando Alonso a l'equip McLaren. El màxim responsable de l'equip anglès, Martin Whitmarsh, ha reconegut que li agradaria poder comptar amb el pilot asturià però també ha dit que tot depenia de la situació de Ferrari.

Actualitzat
En el pàdoc del circuit de Singapur el rumor més espectacular d'aquest cap de setmana és el del possible retorn de Fernando Alonso a l'equip McLaren. El màxim responsable de l'equip anglès, Martin Whitmarsh ha reconegut que li agradaria poder comptar amb el pilot asturià però també ha dit que tot depenia de la situació de Ferrari. Els mateixos rumors diuen que un possible fitxatge d'Alonso per McLaren tindria com a objectiu la temporada del 2015, ja que de moment té firmat un contracte complert de cara al 2014. El pas del pilot asturià a McLaren tant podria ser com a substitut de Jenson Button, que es podria retirar, com de Sergio Pérez, pilot sobre el qual l'equip anglès no té encara clara la seva opinió.

Es dóna el cas que Fernando Alonso ja va ser pilot de McLaren la temporada del 2007. La mala gestió del seu director, Ron Dennis, que no va saber compaginar la coexistència de dos pilots com Fernando Alonso i Lewis Hamilton, va fer perdre el Mundial a l'equip en l'última cursa. El títol va ser per a Kimi Räikkönen, en aquella temporada pilot de Ferrari. Alonso, que encara tenia contracte per continuar dues temporades més va reconèixer passar la pitjor temporada de la seva vida, i va demanar McLaren que trenqués el seu contracte. Va tardar, però, dues temporades en poder entrar en el seu equip actual.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut