Futbol

Els representants d'Israel i Palestina es donen la mà al congrés de la FIFA

L'Associació de Futbol de Palestina ha retirat la petició que demanava a la FIFA una suspensió a Israel. Durant l'acte, la FIFA ha aprovat la creació d'un mecanisme que verificarà que Israel no imposi obstacles al futbol palestí.

Actualitzat

Israel i Palestina han fet les paus en el congrés de la FIFA. El congrés ha aprovat en votació la creació d'un mecanisme que verificarà que Israel no imposi obstacles al futbol palestí i que analitzarà la participació en la lliga israeliana d'equips de colònies jueves en territores palestins ocupats. Després de saber-ne el resultat, el president de la Federació de Futbol d'Israel, Ofer Eini, s'ha acostat a la delegació palestina i ha donat la mà a Jibril Rajoub, president de l'Associació de Futbol de Palestina, en un gest d'amistat.

Abans del congrés, l'Associació de Futbol de Palestina (AFP) havia retirat la petició que demanava a la FIFA una suspenció a Israel. "He decidit retirar la petició de suspensió, però això no vol dir que em doni per vençut", ha assegurat Jibril Rajoub. L'AFP acusava Israel d'obstaculitzar les seves activitats i restringir el moviment de jugadors entre la Franja de Gaza i la Cisjordània ocupada per Israel.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut