Barça

Els presidents de l'Atlètic i el FC Barcelona demanen als aficionats que no barregin esport i política

Tots dos equips juguen aquest diumenge a Madrid, en una setmana marcada pel conflicte polític entre Catalunya i Espanya

Actualitzat

Conscients de l'ambient de tensió que es viu aquests dies arran de la situació política entre Catalunya i Espanya, els presidents de l'Atlètic de Madrid i el FC Barcelona, que s'enfronten aquest diumenge a Madrid en partit de Lliga, han volgut demanar calma als aficionats que assisteixin a l'estadi Wanda Metropolitano. Ho han fet en una compareixença conjunta després del tradicional dinar de directives.

Enrique Cerezo, president dels matalassers, ha dit: "Això és esport, no és política ni cap cosa estranya. Atlètic i Barça són dos clubs esportius i en l'únic que pensem en aquests moments els dos és a sumar els tres punts. Això és futbol, futbol i futbol, i els aficionats l'únic que volen és que guanyi el seu equip". El president de l'Atlètic de Madrid ha insistit que "això no és una manifestació política, la gent ho té clar, les manifestacions polítiques es fan en un altre lloc".

Josep Maria Bartomeu, per la seva banda, ha explicat que "som dos clubs amb una relació extraordinària. Tots volem guanyar i jugar en un estadi com el Wanda Metropolitano per primera vegada fa que el partit sigui encara més especial".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut