Imatge exterior del nou San Mamés
Copa del Rei

Els preparatius d'un concert de Guns N'Roses fan renunciar San Mamés a acollir la final de la Copa del Rei

La societat que gestiona l'estadi de San Mamés ha comunicat de forma oficial que no podrà acollir la final de la Copa del Rei del 27 de maig

Actualitzat

L'estadi de San Mamés no acollirà la final de la Copa del Rei que el FC Barcelona i l'Alabès han de disputar el 27 de maig. La societat San Mamés Barria, participada pel govern basc, la Diputació Foral de Biscaia, l'Ajuntament de Bilbao, Kutxabank i l'Athletic Club, ha comunicat oficialment que no pot atendre la petició que aquest mateix divendres ha fet l'Alabès perquè aquest estadi fos la seu de la final.

San Mamés Barria afirma que Last Tour, l'empresa que organitza el concert del grup Guns N'Roses a la instal·lació esportiva el 30 de maig, ha sol·licitat accedir a l'estadi 8 dies abans de l'esdeveniment. "Aquesta circumstància fa del tot impossible que San Mamés pugui acollir un partit de futbol en la data de la fina de la Copa".

L'Athletic Club de Bilbao havia comunicat aquest dijous al matí a l'Alabès que San Mamés no estava disponible per acollir la final contra el FC Barcelona, en una trucada del seu director general, Jon Berasategi, al president del club vitorià, Alfonso Fernández de Trocóniz. L'Alabès, tot i això, ha presentat la seva sol·licitud formal aquest divendres. Una demanda que ja ha rebut una negativa. La final de Copa no serà a San Mamés.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut