Futbol

Els precandidats munten parades al costat del Palau Blaugrana per recollir firmes

Amb la derrota del Barça, s'ha convertit en l'única ocasió per aconseguir part de les 2.534 adhesions que es necessiten per ser proclamats oficialment candidats

Actualitzat

Sis de les set precandidatures que han anunciat la seva participació a les eleccions a la presidència del Barça han muntat carpes en una zona al costat del Palau Blaugrana, per recollir firmes dels socis.

La caiguda del Barça davant del Reial Madrid en el tercer partit del "play-off", fa que el partit d'avui hagi estat l'única i darrera ocasió en partit oficial des que es va iniciar el procés electoral en què hi havia una congregació important de socis. Tots els precandidats, excepte Joan Batiste, de Seguiment FCB, ho han aprofitat, per bé que, d'acord amb la normativa de la comissió electoral, muntar una parada té un cost superior als mil euros. Josep Maria Bartomeu, Joan Laporta, que no s'ha deixat veure i ha delegat la seva representació en Rafa Juste, Jordi Farré i Agustí Benedito han llogat cinc carpes cadascun; Toni Freixa, tres, i Jordi Majó, una.

Per ser proclamat candidat, cada aspirant ha de reunir 2.534 firmes de socis vàlides. El termini de recollida d'adhesions s'acaba el 4 de juliol.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut