NBA

Els Portland Trail Blazers fan oficial el fitxatge del valencià Victor Claver

A l'aler valencià, que té 23 anys, l'havia escollit la franquícia de Portland en la primera ronda del "draft" del 2009. Claver lluirà el dorsal 18 i ha firmat un acord per tres temporades.

Actualitzat
Els Portland Trail Blazers han fet oficial el fitxatge del valencià Victor Claver. L'aler, que ha deixat temporalment la concentració preolímpica de la selecció espanyola, ha firmat un acord per tres temporades amb la franquícia que el va triar en la primera ronda del "draft" del 2009.

Els Blazers s'han fet càrrec de la indemnització que ha hagut de pagar Claver (uns 400.000 euros) per desvincular-se del València Basket, el club on ha jugat tota la seva carrera esportiva. Serà el quart jugador nascut a l'estat espanyol, després de Fernando Martín, Sergio Rodríguez i Rudy Fernández, en jugar a Portland. Claver, que té 23 anys, té molts números de ser company a la franquícia d'Oregon del britànic Joel Freeland (Unicaja).

El València Basket ha perdut els seus tres principals referents ja que, a banda de Claver, també deixen la Font de Sant Lluís el francès Nando de Colo (destí San Antonio Spurs) i el nord-americà Nik Caner-Medley (que jugarà al Maccabi).
Anar al contingut