Els porters Navas i Lloris, grans protagonistes de l'empat a 1 entre Reial Madrid i Tottenham a la Lliga de Campions (1-1)

Els dos equips presenten uns números idèntics després de 3 jornades: 7 punts, 7 gols a favor i 2 en contra

Daniel AlentoActualitzat

Reial Madrid i Tottenham han empatat a 1 en el duel entre els dos líders del Grup H de la Lliga de Campions, en un matx on els més destacats han estat els dos porters, Keylor Navas pel locals i Hugo Lloris pels visitants. Els madridistes han dominat els primers compassos del matx. En el minut 5, Cristiano Ronaldo ha rematat al pal una centrada del debutant a la Lliga de Champions Achraf, l'unic dels 11 titulars de l'equip que no era a l'11 inicial de l'última final de la Lliga de Campions. El refús posterior l'ha xutat fora Karim Benzema. En el minut 17, novament el davanter portuguès ha provat sort, en aquesta ocasió enviant la pilota fora per poc.

Però, llavors, els anglesos han aparegut en atac. En un córner en el minut 19, el porter Keylor Navas ha refusat amb problemes un potent cop de cap de Harry Kane. Un minut més tard, Fernando Llorente ha caigut dins l'àrea local després d'una entrada de Casimiro, en una acció on els visitants han reclamat penal. I en el 27, Kane no ha arribat a una centrada de Sissoko. El seu marcador, Varane, ha acabat fent gol en pròpia porta. Dos minuts després ha estat Serge Aurier qui ha provat sort, sense superar Navas.

El Reial Madrid, enfurismat, ha recuperat el control de la pilota i el ritme. Isco ha amenaçat Lloris amb un xut des de dins l'àrea. Els de Zidane pressionaven davant d'un Tottenham que ha cedit molt terreny. En el minut 43, Cristiano ha fet el gol de l'empat transformant un penal fruït d'una caiguda de Tony Kroos davant d'Aurier.

La nit dels porters

En la segona part ha continuat el setge blanc a la porteria del seu contrincant i això ha obligat el porter Hugo Lloris a intervencions de molt mèrit. Primer, traient amb el peu una rematada de cap a boca de canó de Benzema. I després, davant de dos xuts de Cristiano, un dins de l'àrea i l'altre des de la frontal. Però, quan més atacava el Madrid, Navas ha salvat el seu equip amb dues grans intervencions a peus de Kane i Eriksen en els minuts 71 i 73, en dues ràpides arribades del Tottenham.

Zidane ha mogut fitxa i ha fet entrar Marco Asensio en el lloc de Benzema. El Madrid ha perdut pistonada pel cansament i la seva producció ofensiva ha baixat. En el minut 87, el tècnic francès s'ha jugat l'última carta, i Lucas Vázquez ha ocupat el lloc d'Isco. Però els blancs no han trobat la rauxa final d'altres nits europees i el marcador ja no s'ha tornat a moure.