Valtteri Bottas sortint del seu box (@MercedesBenzMX)
Valtteri Bottas sortint del seu box (@MercedesBenzMX)
Fórmula 1

Els pilots de Mercedes, Valtteri Bottas i Lewis Hamilton, els més ràpids dels primers lliures del Gran Premi de Mèxic

L'escuderia alemanya ha treballat amb els pneumàtics ultratous, els més ràpids, mentre les seves rivals els han reservat per dissabte

Actualitzat

Valtteri Bottas (Mercedes) ha marcat el millor temps dels primers entrenaments lliures del Gran Premi de Mèxic, l'avantpenúltim del Mundial de Fórmula 1. El finlandès, amb pneumàtics ultratous, ha completat els 4.304 metres de l'autòdrom Hermanos Rodríguez en 1 minut, 17 segons i 824 mil·lèsimes.

El segon millor registre ha estat per a l'altre pilot de Mercedes, el líder del Mundial, Lewis Hamilton, i el tercer per a l'holandès Max Verstappen, que s'ha perdut la part final de la sessió pels problemes de motor del seu Red Bull. Aquesta escuderia i Ferrari, al contrari que Mercedes, han reservat els seu pneumàtics més ràpids per a la classificació del dissabte.

Fernando Alonso (McLaren), que acumula 20 posicions de sanció en la graella de sortida per canviar diversos elements de la unitat de potència, ha acabat vuitè. Carlos Sainz (Renault), portant al límit els pneumàtics ultratous, ha estat onzè.

Anar al contingut