Pau Gasol podrà tornar a jugar a ple rendiment. Ara falta saber si continuarà amb la samarreta dels Lakers. (Foto: EFE)
Bàsquet

Els Phoenix Suns, un possible destí per a Pau Gasol

Pau Gasol podria deixar ben aviat els Lakers de Los Angeles pels Phoenix Suns, segons informa el canal ESPN. L'equip d'Arizona busca un reforç amb experiència de cara a la possible entrada en els "play-offs" i els Lakers, pràcticament sense opcions, necessiten retallar el seu gruix salarial.

Actualitzat

Pau Gasol podria deixar ben aviat els Lakers de Los Angeles pels Phoenix Suns, segons informa el canal ESPN. L'equip d'Arizona busca un reforç amb experiència de cara a la possible entrada en els "play-offs"  i els Lakers, pràcticament sense opcions, necessiten retallar el seu gruix salarial.

El pivot de Sant Boi es canviaria pel pivot Emeka Okafor, ara mateix lesionat, i tots dos equips aconseguirien els seus objectius, d'acord amb aquesta informació.  

Els Lakers ja van provar de canviar Gasol per Bynum al desembre, però l'operació no va cristal·litzar perquè els Cavaliers van preferir enviar Bynum als Chicago Bulls a canvi de Luol Deng. El termini per fer canvis de jugadors entre els equips de l'NBA s'acaba el 20 de febrer.  

Anar al contingut