Ben Simmons (LSU) i Brandon Ingram (Duke) són els jugadors que més sonen per ocupar el primer lloc en el "draft" del 2016 (Reuters)
Bàsquet

Els Philadelphia Sixers tindran la primera elecció del "draft" de l'NBA

El pitjor equip de l'NBA de les últimes temporades ha vist com aquesta vegada s'imposava la lògica en el sorteig de les primeres tries

Actualitzat

Els Philadelphia Sixers disposaran de la primera tria en el pròxim "draft" de l'NBA, que se celebrarà el 23 de juny, segons el sorteig que s'ha fet aquest dimarts. La segona opció correspondrà a Los Angeles Lakers i la tercera serà per als Boston Celtics, que tenien els drets dels Brooklyn Nets.

Els jugadors amb més possibilitats de ser escollits en el primer lloc, d'acord amb els experts, són l'aler pivot australià Ben Simmons, que ha aconseguit una mitjana superior als 19 punts i 11 rebots jugant per la Universitat Estatal de Louisiana, i Brandon Ingram, de la Universitat de Duke, amb més de 17 punts i gairebé 8 rebots per partit.

El sorteig ha tingut la seva polèmica pel fet que l'exjugador Dikembe Mutombo, en l'actualitat ambaixador de l'NBA, ha felicitat via Twitter els Sixers per tenir la primera elecció del "draft"... una hora i mitja abans que se celebrés el sorteig!

Mutombo ha esborrat el seu missatge i ha dit que s'havia confós en veure un llistat de les opcions de cada equip de ser escollit en primer lloc, encapçalada per la franquícia de Philadelphia amb un 26,5% de possibilitats.      

Anar al contingut