Aitor Ariño, en una imatge del @FCBhandbol
Handbol

Els partits de la Copa EHF d'handbol del Barça i el Granollers, a Esport3

Torna la Copa EHF d'handbol a Esport3. Demà, a les 18.00, emetrà en directe el partit entre el Barça i l'HC Vardar, i a les 20.45, el que disputaran el Chambéry i el Fraikin BM Granollers

Actualitzat

Dissabte, a les 18.00, torna l'EHF Champions League d'handbol a Esport3. El vigent campió europeu, l'HC Vardar Skopje, visita el Palau blaugrana. L'equip macedoni on juguen els exblaugranes Arpad Sterbik i Joan Cañellas, i que entrenen Raúl González i David Davis, és el líder del grup i va guanyar el partit d'anada.  

El Barça, a més, afronta el partit amb una baixa d'última hora, la d'Aron Palmarson. Un problema més per a Xavier Pascual, el tècnic blaugrana, que acumula lesionats després de l'aturada de la competició per la disputa de l'Europeu de seleccions, que va guanyar Espanya amb 5 blaugranes: Raúl Entrerríos, Viran Morros, Valero Rivera, Aitor Ariño i Gonzalo Pérez de Vargas.

Es preveu que sigui un partit apassionant, ja que els dos equips aspiren a repetir la seva participació a la Final Four i són dos dels millors equips del continent. La transmissió serà de Joan Ramon Vallvé, Mireia Vicente i l'anàlisi tècnica, de Toni Garcia.

A partir de les 20.00 serà el torn del duel entre el Chambéry i el Fraikin BM Granollers

Un cop acabat l'Europeu d'handbol, el Fraikin BM Granollers reprèn la competició europea amb el primer desplaçament de la fase de grups. Aquest dissabte, l'equip que entrena Antonio Rama disputarà el primer partit contra el Chambéry Savoie Mont Blanc a la pista francesa. No és la primera vegada que els dos equips s'enfronten; l'última va ser la temporada 2015-2016, en què els granollerins van vèncer els francesos per 21-25 en la Final a Quatre de la competició celebrada a Nantes i van obtenir el bronze.

L'entrenador del Granollers podrà comptar amb els mateixos jugadors que dimecres van derrotar l'Anaitasuna (32-31) en la represa de la Lliga Asobal. Amb un campió d'Europa a la plantilla, el pivot Adrià Figueras, el conjunt català té moltes aspiracions posades en la competició europea, que juga per quarta temporada consecutiva.

Després d'eliminar el Balatonfüredi hongarès, el Fraikin BM Granollers comparteix grup amb el KZ Azoti-Pulawy polonès i el Wacker Thun suís, a més del Chambéry, el seu rival de demà.

El conjunt entrenat pel croat Ivica Obrvan ha arribat aquesta temporada a la fase de grups superant l'israelià Maccabi Srugo Rishon Lezion i l'hongarès Grundfos Tatabanya KC. A aquesta alçada de la temporada, Chambéry és novè a la lliga francesa. En les seves files compta amb l'espanyol Niko Mindegia, ex del Porland i del Naturhouse.

Els comentaris seran de Vicenç Prados i José Luis Villanueva.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut