El davanter del Girona Samuele Longo controla una pilota en el partit contra l'Alcorcón (EFE)
Futbol

Els partits de la 41a jornada de Segona es jugaran el diumenge 4 de juny a les 20.00

La penúltima jornada tindrà horari unificat per tots els partits en què hi hagi en joc places d'ascens directe, de "play-off" o de descens

Actualitzat

La Lliga de Futbol Professional (LFP) ha fet oficial l'horari dels partits corresponents a la 41a i penúltima jornada de la Lliga 123. La jornada tindrà un horari unificat per a tots els partits en què hi hagi en joc l'ascens directe, el "play-off" d'ascens o el descens. Per tant, de moment s'ha fixat un horari per als onze partits de la jornada, entre altres el Girona-Saragossa, el Tenerife-Nàstic i el Reus-Valladolid. Els partits es jugaran el diumenge 4 de juny a les 8 del vespre.

De tota manera, l'LFP ja ha informat que un cop s'hagi disputat la jornada anterior es podran modificar els horaris dels partits en què no hi hagi res en joc. Falten tres jornades perquè s'acabi el campionat i els tres equips catalans hi tenen molt en joc: el Girona, segon classificat, lluita per assegurar-se l'ascens a Primera; el Reus (11è) té gairebé assolit l'objectiu de la permanència, mentre que el Nàstic (19è) ocupa ara mateix posició de descens a Segona B però està a un punt de la salvació.  

 

Anar al contingut