Bàsquet

Els Orlando Magic posen a la venda la samarreta que lluirà Mario Hezonja

Abans i tot que Mario Hezonja faci pública la seva desvinculació amb el FC Barcelona, els aficionats dels Orlando Magic ja poden comprar la samarreta que el croat lluirà a l'NBA

Actualitzat

Els Orlando Magic ja donen per feta l'arribada de Mario Hezonja. Tenen tan clar que l'aler es desvincularà aviat del FC Barcelona que a la seva botiga "online" ja han posat a la venda la samarreta que lluirà el croat la temporada que ve. El número que portarà està pendent de confirmació quan es tanqui la plantilla, però sembla que serà el 23, com el mític Michael Jordan.

Les franquícies de la Lliga professional de bàsquet nord-americana acostumen a ser molt àgils posant en el mercat els seus productes. De vegades, massa i tot. La temporada passada, els Cleveland Cavaliers van triar en el primer lloc del "draft" Andrew Wiggins. Al cap de pocs dies, però, el van traspassar als Minnesota Timberwolves a canvi de Kevin Love. Molts aficionats ja havien comprat la rèplica d'una samarreta que l'aler no va arribar a estrenar.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut