Primera

Els operaris del Rayo han reparat l'enllumenat sabotejat i el partit contra el Madrid es jugarà aquest vespre

Petits grups d'operaris han treballat contra rellotge per reparar els vint-i-cinc quadres elèctrics sabotejats. Les proves d'il·luminació han estat positives i, a partir de tres quart de vuit, es jugarà el Rayo-Madrid. El president del club vallecà ha qualificat de "terrorisme futbolístic" el sabotatge de l'enllumenat de l'estadi.

Actualitzat
Com si no hagués passat res, aquest dilluns torna a ser dia de partit per al Reial Madrid, que comença la setmana a onze punts del Barça i a només dos del descens però pendent encara de jugar contra el Rayo Vallecano. Els homes de José Mourinho, que diumenge van quedar concentrats a l'hotel habitual, han anat aquest matí a entrenar-se a Valdebebas.

Mentrestant, en un altre extrem de Madrid, al carrer del Payaso Fofó, la situació era còmica i esperpèntica. Petits grups d'operaris treballaven contra rellotge per intentar reparar els vint-i-cinc quadres elèctrics que van ser sabotejats i van deixar sense llum una bona part del camp del Rayo Vallecano. El club ha presentat la denúncia pertinent a la policia, que ja ha iniciat les investigacions. El president del club, Raúl Martín Presa, ha parlat de "terrorisme futbolístic". Les proves d'il·luminació han estat positives i, a partir de tres quart de vuit, es jugarà el Rayo-Madrid.

Les taquilles de l'estadi han estat tancades al llarg de tot el matí i no s'obriran fins a les cinc de la tarda. Alguns dels aficionats que no podran assistir al camp es manifestaven, indignats contra l'entitat vallecana. La solució, per a d'altres, ha estat malvendre l'entrada a les portes de l'estadi. Des del club només diuen que fins demà no es tractarà aquesta qüestió.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut