Atletisme

Els olímpics Eliseo Martín i Maria José Pueyo aconsegueixen nous rècords a la mitja marató de Lleida

L'atleta olímpic Eliseo Martín ha guanyat la mitja marató de Lleida amb un temps d'1 hora, 5 minuts i 25 segons. En dones, la més ràpida ha estat la també olímpica María José Pueyo, amb 1 hora, 18 minuts i 56 segons. Tots dos han aconseguit un nou rècord per a la prova.

Un miler de corredors, 300 més que en l'edició anterior, han participat, aquest matí, en la mitja marató de Lleida. L'atleta olímpic Eliseo Martín ha guanyat aquesta mitja amb un temps d'1 hora, 5 minuts i 25 segons. En dones, la més ràpida ha estat la també olímpica María José Pueyo, amb 1 hora, 18 minuts i 56 segons. Tots dos han establert un nou rècord de la prova. A la cursa també s'ha fet un homenatge a l'alpinista, Juanjo Garra, que va morir en l'ascensió al cim del Daulagiri, al Nepal, al mes de maig.