Kevin Durant entra a cistella en un moment del partit (Reuters)
Bàsquet

Els Oklahoma City Thunder sorprenen els San Antonio Spurs (97-98)

Els Thunders han empatat la sèrie amb un triomf ajustat i controvertit a la pista més difícil de l'NBA. Els Cleveland Cavaliers han començat guanyant la seva eliminatòria amb els Atlanta Hawks (103-94).

Actualitzat

Sorpresa a l'AT&T Center de San Antonio. Els Spurs, que només havien perdut un partit com a locals en tota la temporada, han caigut en el segon duel de semifinals de la conferència Oest davant els Oklahoma City Thunder. Si en el primer partit de la sèrie els texans van ser molt superiors (124-92), en el segon els Thunders han demostrat haver après la lliçó i han empatat la sèrie (97-98).

La parella formada per Kevin Durant (29 punts) i Russell Westbrook (28) ha estat massa per a uns Spurs que han oposat un partit enorme de LaMarcus Aldridge (40 punts) però poc més. El factor sorpresa per als visitants ha estat aquesta vegada el pivot neozelandès Steven Adams, que ha anotat 12 punts i ha capturat 17 rebots per plasmar la superioritat dels Thunders sota els taulers.

Els Spurs han reclamat una falta sobre Manu Ginóbili que no s'ha assenyalat a falta de 13 segons per al final. En qualsevol cas, els de Popovich han recuperat la pilota i han disposat d'un últim llançament per guanyar el partit, que Patty Mills ha errat. Ara la sèrie es desplaça a Oklahoma City.

Els Cavaliers comencen guanyant

Els Cleveland Cavaliers han iniciat les semifinals de la conferència Est amb un triomf previsible sobre els Atlanta Hawks (103-94). LeBron James (25 punts) i Kyrie Irving (21) han fet la diferència per als vigents campions de conferència, que han tingut la seva estona de patiment: els Hawks han retallat un desavantatge de 18 punts a només un quan faltaven poc menys de 9 minuts per al final del partit. Finalment, però, les figures dels Cavaliers han decantat la balança. L'alemany Dennis Schroder -27 punts- ha estat el més encertat dels d'Atlanta. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut