Russell Westbrook celebra una cistella en la victòria sobre els Warriors (Reuters)
Bàsquet

Els Oklahoma City Thunder posen contra les cordes els Golden State Warriors (118-94)

Amb una exhibició de Russell Westbrook, els Oklahoma City Thunder tornen a guanyar els Golden State Warriors (118-94) i se situen a un sol triomf de la final de l'NBA

Actualitzat

Els Oklahoma City Thunder són a una sola victòria de la final de l'NBA deprés de tornar a superar (118-94) els Golden State Warriors per comandar la final de la Conferència Oest amb un global de 3-1. Els Thunder disposaran de tres oportunitats per deixar fora de combat no només els vigents campions de l'NBA sinó també l'equip que fa no res va batre el rècord de triomfs dels Chicago Bulls de Michael Jordan en la lliga regular.

Russell Westbrook ha estat el gran artífex aquesta vegada del triomf local. Els números parlen per ells mateixos: 36 punts, 11 rebots i 11 assistències per al dorsal 0 de l'equip d'Oklahoma, que ha esborrat del parquet un Stephen Curry allunyat (19 punts i 6 de 20 en llançaments de camp) de les seves grans nits.

També Kevin Durant, amb 26 punts i 11 rebots, ha contribuït de manera significativa al triomf dels Thunder, una franquícia hereva dels Seattle Supersonics que només ha jugat una vegada la final de l'NBA (2012 davant els Miami Heat de LeBron James) des que l'any 2008 es va rebatejar i es va traslladar a Oklahoma City.

Caldrà veure com reaccionen els Warriors, que per primera vegada aquesta temporada perden dos partits consecutius. El primer "match-ball" l'hauran de resoldre aquest dijous a casa, a l'Oracle Arena d'Oakland.  

Anar al contingut