Russell Westbrook entra a cistella davant Nowitzki (Reuters)
Bàsquet

Els Oklahoma City Thunder passen ronda i Los Angeles Clippers es poden quedar sense Chris Paul

Nova exhibició de Westbrook i Durant davant els Mavericks (104-118) mentre els Portland superen els Clippers (98-84), que perden el seu base estrella, amb una fractura òssia

Actualitzat

Els Oklahoma City Thunder han ratificat aquesta nit la seva superioritat sobre els Dallas Mavericks guanyant-los en el cinquè partit (118-104) per endur-se la sèrie (4-1) i la classificació per a les semifinals de la Conferència Oest. Ho han fet amb una exhibició del seu duet fantàstic, compost per Russell Westbrook (36 punts) i Kevin Durant (33), davant un Dirk Nowitzki (27) encara amb forces tot i els seus 37 anys. Mark Cuban, propietari dels Mavericks, havia questionat la qualitat de Westbrook i ha rebut una resposta contundent a la pista.  

Els Thunder s'enfrontaran als San Antonio Spurs en unes semifinals que poden ser calentes. En canvi, l'altra semifinal continua oberta després que els Portland Trail Blazers hagin superat Los Angeles Clippers (98-84) per igualar la sèrie (2-2) amb un Al-Faruq Aminu colossal (30 punts). I el que és pitjor per als Clippers: els seus dos millors jugadors, Blake Griffin i Chris Paul, han hagut de deixar el partit per lesió. El cas del primer, que només ha pogut jugar cinc minuts, no sembla que li impedeixi jugar el cinquè partit. En canvi, Chris Paul podria haver dit adéu a la temporada per una fractura en un os de la mà dreta.

Els Hornets no es rendeixen

També els Charlotte Hornets han oposat el 2-2 en la seva eliminatòria contra els Miami Heat, en un intent de superar d'una vegada per totes una primera ronda. Kemba Walker (34 punts) ha estat l'artífex del triomf dels de Carolina del Nord.  

Així van les eliminatòries:
Conferència Oest:
Golden State Warriors-Houston Rockets, 3-1
Oklahoma City Thunder-Dallas Mavericks, 4-1. Oklahoma City Thunder, classificat
San Antonio Spurs-Memphis Grizzlies, 4-0. San Antonio Spurs, classificat
Los Angeles Clippers-Portland Trail Blazers, 2-2

Conferència Est:
Toronto Raptors-Indiana Pacers, 2-2
Cleveland Cavaliers-Detroit Pistons, 4-0. Cleveland, classificat.
Miami Heat-Charlotte Hornets, 2-2
Atlanta Hawks-Boston Celtics, 2-2

Anar al contingut