LeBron James i Kevin Durant
LeBron James i Kevin Durant, possiblement els dos millors jugadors de l'NBA, s'han vist les cares aquesta nit. (Foto: Reuters)
Bàsquet

Els Oklahoma City Thunder de Kevin Durant superen els Miami Heat de LeBron James (95-112)

Duel esperadíssim a Miami entre els vigents campions, Miami Heat, i un dels grans aspirants a arrabassar-li l'anell, els Oklahoma City Thunder, però també entre el vigent MVP de la competició, LeBron James, i el jugador que li pot prendre aquesta condició, Kevin Durant. Al final, la victòria ha estat per a uns Thunder molt sòlids al voltant del seu líder, mentre que a l'equip local, James James no s'ha vist tan ben acompanyat.

Actualitzat

Duel esperadíssim a Miami entre els vigents campions, Miami Heat, i un dels grans aspirants a arrabassar-li l'anell, els Oklahoma City Thunder, però també entre el vigent MVP de la competició, LeBron James, i el jugador que li pot prendre aquesta condició, Kevin Durant.  Al final, la victòria ha estat per a uns Thunder molt sòlids al voltant del seu líder, mentre que a l'equip local, James no s'ha vist tan ben acompanyat.

El duel particular d'anotació ha acabat pràcticament en taules, ja que LeBron ha anotat 34 punts, pels 33 de Durant, que ja encadena 12 partits en què suma més de 30 punts. Però el duel entre els equips ha quedat clarament desnivellat a favor d'uns Thunder que han arribat a tenir una màxima renda de 22 punts al tercer quart.

I és que al marge de Durant, ha destacat la gran feina de Serge Ibaka, amb 22 punts i 8 rebots, de Lamb amb 18 punts o del veterà Derek Fisher amb 5 triples de 5 intents. És el primer triomf dels Thunder sobre els Heat des de les finals de 2012.

Triomfs per Ricky i Marc

Dos jugadors catalans han pogut celebrar un triomf aquesta jornada. Els Timberwolves de Ricky Rubio han superat sense problemes els Pelicans de Nova Orleans (88-77), molt afeblits per l'absència de la seva estrella, Anthony Davis. Rubio ha fet 5 punts i ha repartit 6 assistències, però el veritable executor dels Pelicans ha estat Kevin Love: 30 punts i 14 rebots.

Marc Gasol, per la seva banda, ha contribuït amb 12 punts, 5 rebots i 5 assistències al triomf dels Memphis Grizzlies a la pista dels Sacramento Kings (89-99), que suposa la novena victòria en els 10 últims partits pels de Tennessee. Mike Conley, amb 27 punts i 10 assistències, ha evidenciat un cop més el seu gran estat de forma.

Anar al contingut