Russell Westbrook s'ha fet un fart de mirar cistella: 21 bàsquets de 43 intents (Reuters)
Bàsquet

Els Oklahoma City Thunder continuen fora dels "play-offs" tot i els 54 punts de Russell Westbrook

El millor registre anotador del jugador d'Oklahoma no evita una derrota que posa el seu equip contra les cordes. Els Milwaukee Bucks s'asseguren la classificació i es perfilen com a rivals dels Chicago Bulls als "play-offs"

Actualitzat

Sense Kevin Durant ni Serge Ibaka, les esperances dels Oklahoma City Thunder passen per Russell Westbrook, però igualment no n'han tingut prou. El dorsal 0 dels Thunder ha establert el seu rècord personal d'anotació, 54 punts, i la tercera millor de l'any darrere de dues sessions extraordinàries (56 i 55 punts) de Kyrie Irving. Amb tot, Westbrook no ha pogut evitar la derrota del seu equip a la pista dels Indiana Pacers (116-104).

Pitjor encara, Westbrook va cometre la seva setzena falta tècnica de la temporada i això li costarà presumiblement un partit de sanció, dels dos que li queden per jugar a l'equip. De tota manera, els New Orleans Pelicans, actuals vuitens a la Conferència Oest, també van perdre en la seva visita a la pista dels Houston Rockets (121-114).  

Garrotades a l'Est

Gràcies a la mencionada victòria sobre els Thunder, els Pacers continuen amb l'esperança de classificar-se: són novens, amb el mateix percentatge que els vuitens, els Brooklyn Nets. Els Nets van caure a casa dels Milwaukee Bucks, que es van assegurar, així, la classificació per als "play-offs".

També van fer un pas important els Boston Celtics, que van superar uns Cleveland Cavaliers que va reservar els seus millors jugadors pensant ja en les eliminatòries.         

Resultats de la jornada:

Indiana Pacers - Oklahoma City Thunder, 116-104

Washington Wizards - Atlanta Hawks, 108-99

Houston Rockets - New Orleans Pelicans, 121-114

San Antonio Spurs - Phoenix  Suns, 107-91

Detroit Pistons - Charlotte Hornets, 116-77

Denver Nuggets - Sacramento Kings, 122-111

Boston Celtics - Cleveland Cavaliers, 117-78

Milwaukee Bucks - Brooklyn Nets, 96-73

Los Angeles Lakers - Dallas Mavericks, 106-120

 

A falta de dues jornades per al final de la fase regular, així quedarien els emparellaments de la primera ronda dels "play-offs" (en cursiva, equips que encara no tenen assegurada la classificació):

Oest

Golden State Warriors-New Orleans Pelicans

San Antonio Spurs-Dallas Mavericks

Los Angeles Clippers-Houston Rockets

Portland Trail Blazers-Memphis Grizzlies

Est

Atlanta Hawks-Brooklyn Nets

Cleveland Cavaliers-Boston Celtics

Chicago Bulls-Milwaukee Bucks

Toronto Raptors-Washington Wizards

Anar al contingut