Futbol americà

Els New England Patriots guanyen la Superbowl amb una remuntada històrica davant els Atlanta Falcons (34-28)

Els New England Patriots s'adjudiquen la seva cinquena Superbowl amb un "touchdown" en la pròrroga de Brady, MVP de la final, després d'eixugar 25 punts de desavantatge en l'últim quart

Actualitzat

Els New England Patriots han fet valer la seva condició de favorits per adjudicar-se la cinquena Superbowl de la seva història (34-28). Però han hagut de suar de valent davant uns Atlanta Falcons que han arribat a dominar en el marcador per 28-3 després d'anotar tres "touchdowns" en el segon quart.

Els Patriots han culminat la remuntada en el segon temps anotant l'últim "touchdown" i els punts extra corresponents a menys d'un minut per al final del temps reglamentari, al qual s'ha arribat amb empat (28-28). La pròrroga l'ha decidit el "quarterback" Tom Brady, que ha estat escollit als seus 39 anys com el jugador més valuós de la final. També ha destacat el "runningback" James White, que ha anotat tres "touchdowns" i una transformació per acabar sumant  20 punts.

Brady fa créixer la seva llegenda en convertir-se en l'únic "quarterback" que ha guanyat cinc Superbowls, el mateix nombre que el tècnic dels Patriots, Bill Belichick.    

La Superbowl de Houston passarà a la història per haver estat la primera que es decideix a la pròrroga, i també la primera en què un equip eixuga un dèficit de 25 punts.

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut