Futbol

Els Mossos intervenen 43 carnets del FC Barcelona usats en la revenda d'entrades

Els revenedors lliuraven els carnets a clients d'una empresa que gestionava viatges amb motiu de partits rellevants

Actualitzat

Els Mossos han intervingut 43 carnets de soci del FC Barcelona amb els seus abonaments a tres revenedors d'entrades que van usar fins a 279 targetes bancàries per comprar-les i, posteriorment, lliurar-les a clients d'una empresa que gestionava viatges a la capital catalana amb motiu de partits rellevants del club blaugrana.

Segons han informat els Mossos, aquesta intervenció és el resultat d'un operatiu policial centrat en la revenda d'entrades de futbol iniciat uns dies abans de la celebració dels partits del FC Barcelona amb el Manchester City i el Reial Madrid, disputats el 18 i 22 de març, respectivament.

Abans de la celebració d'aquests partits, els Mossos d'Esquadra van tenir coneixement que es podrien estar revenent entrades de futbol utilitzant carnets i abonaments de socis del Barça, motiu pel qual van muntar un dispositiu policial que va permetre interceptar tres homes en un control policial dos dies després de la celebració del Barça-Reial Madrid.

Els fets van tenir lloc el 24 de març, quan els agents van aturar un vehicle ocupat pels tres homes, que portaven 279 targetes de crèdit i 43 carnets de soci del FC Barcelona amb els seus corresponents abonaments. Els tres homes, de nacionalitat espanyola i residents a Madrid, van explicar que treballaven per a una empresa que gestionava viatges a la capital catalana amb entrades per assistir a partits rellevants del FC Barcelona.

Els revenedors s'havien instal·lat en un cèntric hotel de Barcelona, que servia de punt de lliurament i recollida de carnets del Barça utilitzats per a la revenda. A l'hotel hi acudien persones que, a títol personal, deixaven sobres amb abonaments i carnets de soci a la recepció per a, després, recollir-los quan acabava el partit.

Encara que els tres homes van declarar que aconseguien les entrades comprant-les per internet, els investigadors han pogut determinar que estarien revenent abonaments i entrades que haurien comprant mitjançant el carnet que els socis del Barça els cedien a canvi de diners.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut