Algunes de les portades que es fan ressò del no fitxatge de De Gea
Futbol

Els mitjans d'arreu del món es mofen del fiasco en el fitxatge de De Gea pel Madrid

El no fitxatge de De Gea per al Madrid quan tothom ho donava per fet ha provocat les mofes i crítiques d'un gran nombre de diaris que no han passat per alt el fiasco

Actualitzat

Quan tothom donava per fet el fitxatge de De Gea per al Madrid arribava un dels fiascos més grans dels últims temps, la no inscripció del porter per al conjunt blanc. Aquest fiasco ha donat peu a diverses crítiques i mofes per part de rotatius d'arreu del món, d'entre els quals els més durs han estat els anglesos. El "Mirror Sport" titulava: "A real cock-up" (un autèntic nyap), "Un col·lapse impedeix que es tanqui el fitxatge"; mentre, Sky Sports s'hi referia amb el següent titular: "De Gea, 28 minuts tard". No només els mitjans anglesos hi han fet referència, sinó que els espanyols -que feia setmanes que seguien el tema fins a donar-lo pràcticament per tancat- ho han titllat de "rídicul". "Marca" precisament ha fet servir aquest terme a la portada: "Rídicul. De Gea no ve al Madrid!".

El diari "Sport" també ha dedicat la portada al no fitxatge del porter al club blanc amb "Ridícul del Madrid. El United va donar l'OK al traspàs a les 23.59 i el Madrid no el va poder inscriure". "El fitxatge de De Gea pel Madrid se'n va en orris", titula "The Times", i l'ESPN es pregunta: "Què passarà amb De Gea?".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut