LeBron James, en un moment del partit davant els Magic (Reuters)
Bàsquet

Els Minnesota Timberwolves tornen a guanyar a casa al cap de nou mesos amb un Ricky Rubio inspirat

El base del Masnou ha repartit 11 assistències en el triomf dels de Minneapolis (100-95) sobre uns Philadelphia Sixers que s'acosten al pitjor inici històric d'un equip a l'NBA

Actualitzat

Els Minnesota Timberwolves tenien l'assignatura pendent de tornar a guanyar al Target Center, on no havien aconseguit cap triomf des del passat mes de març i sumaven 14 derrotes seguides. La nova temporada havia començat millor que l'anterior, però els 5 èxits assolits fins ara eren com a visitantsHa hagut de passar per Minneapolis el pitjor equip de l'NBA, els Philadelphia Sixers, perquè els Wolves trenquessin la malastrugança. Tot i això, han patit fins al final davant un equip que ha perdut els 15 partits que ha jugat fins ara, i es troba a 3 derrotes d'igualar el pitjor inici històric a la competició.

Bona actuació de Ricky Rubio, que ha dirigit el joc del seu equip amb 11 assistències, a més d'anotar 8 punts i capturar 6 rebots. Però el gran artífex del triomf ha estat Andrew Wiggins, autor de 32 punts, 17 d'ells en l'últim quart. L'únic consol per als Sixers és que el seu "rookie", Jahlil Okafor, ha signat un doble-doble: 25 punts i 12 rebots.

Torna Kevin Durant

Els Oklahoma City Thunder han recuperat Kevin Durant, que s'havia perdut per lesió els 6 últims partits. KD ha tornat amb el canell calent: 27 punts i 6 rebots en el triomf a la pista dels Utah Jazz (89-111). Russell Westbrook, que havia assumit el protagonisme anotador de l'equip en absència del tirador, ha aportat en aquesta ocasió 20 punts i 9 assistències.

LeBron James, una mica més llegendari

Passats els 30 anys, LeBron James comença a aparèixer en els primers llocs dels diferents rànquings històrics de l'NBA. El jugador dels Cleveland Cavaliers, que ha anotat 15 punts i ha repartit 13 assistències en el triomf dels seus davant els Orlando Magic (117-103), ha entrat en la llista dels 25 jugadors de la història que més assistències han repartit (ell en porta 6.395 a hores d'ara).

Es dóna la circumstància que també apareix en la llista dels 25 màxims anotadors de l'NBA (és el dinovè, amb 25.274 punts) i fins ara només un jugador, Oscar Robertson (26.710 punts i 9.887 assistències), apareixia en els dos llistats.

El millor del partit davant els Magic, però, ha estat Kevin Love, que amb 35 punts ha aconseguit el seu millor registre anotador de la temporada.

Resultats de la jornada: 

San Antonio Spurs - Phoenix Suns, 98 - 84
Miami Heat - New York Knicks, 95 - 78
Utah Jazz - Oklahoma City Thunder, 89 - 111
Milwaukee Bucks - Detroit Pistons, 109 - 88
Minnesota Timberwolves - Philadelphia Sixers,100 - 95
Charlotte Hornets - Sacramento Kings, 127 - 122 (pròrroga)
Cleveland Cavaliers - Orlando Magic, 117 - 103

 

Anar al contingut