Bàsquet

Els Minnesota Timberwolves tampoc poden superar els Golden State Warriors (116-129)

Sense Ricky Rubio, amb problemes en un genoll, els Wolves no han pogut frenar uns Warriors que gràcies als 46 punts de Stephen Curry allarguen el seu millor inici de temporada a 10 victòries seguides

Actualitzat

Els Golden State Warriors continuen imparables i ja sumen 10 triomfs seguits, el millor inici de campanya  de la seva història. La seva desena víctima han estat els Minnesota Timberwolves, que, tot i això, han jugat un partit molt digne. El marcador final (116-129) dóna a entendre l'espectacle que s'ha vist al Target Center.

Com és habitual en aquest inici de temporada, el gran protagonista del partit ha estat Stephen Curry, que ha anotat 46 punts. El base dels Warriors, MVP la passada temporada, està igualant xifres que no s'assolien des de Michael Jordan. Tant és així que alguns aventuren que els vigents campions de l'NBA estan en disposició de superar les 72 victòries en fase regular assolides pels Chicago Bulls la temporada 1995-96. De moment, 10 de 10.  

Ricky Rubio, encara amb molèsties al genoll, no ha pogut jugar davant els Warriors. Sense ell, els Timberwolves han aguantat el tipus davant els campions, sustentats en el bon joc del "rookie" Karl-Anthony Towns, que ha sumat el seus sisè doble-doble de la temporada en vuit partits: 17 punts i 11 rebots. I també en la recuperació d'Andrew Wiggins, autor de 19 punts. Els Wolves han arribat a posar-se a sis punts (103-109) a falta de cinc minuts per al final, abans del final d'espectacle de Curry.   

Resultats de la jornada: 

Phoenix Suns - Los Angeles Clippers 118-104
Miami Heat - Utah Jazz 92-91
Minnesota Timberwolves - Golden State Warriors 116-129

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut