Ricky Rubio ha tingut un paper més lluït que Sergio Rodríguez en el duel entre els dos bases de la selecció espanyola (EFE)
Bàsquet

Els Minnesota Timberwolves apallissen els Philadelphia Sixers (110-86)

Els Timberwolves s'han imposat en el duel d'equips en números negatius de la Conferència Oest amb una aportació modesta de Ricky Rubio i pràcticament inapreciable de Sergio Rodríguez

Actualitzat

Els Minnesota Timberwolves han demostrat una vegada més que, quan s'hi posen, tenen una gran capacitat anotadora. Sobretot ara que el talent d'Andrew Wiggins, número 1 del draft l'any 2014, però que ha brillat amb intermitències durant els seus dos primers anys, va emergint. I no és poca cosa: el canadenc suma una mitjana superior als 33 punts per partit en les seves 6 últimes participacions.

Contra els Philadelphia Sixers, un dels equips més fluixos del campionat, Wiggins ha excel·lit: ha anotat 35 punts i capturat 10 rebots, i s'ha vist molt ben acompanyat per Karl-Anthony Towns, un altre número 1 del draft, que ha sumat 21 punts i 10 rebots.

El partit es pot interpretar com la victòria de Ricky Rubio sobre el "Chacho" Rodríguez en el duel entre dos companys de selecció. Però el cert és que no ha estat la nit de cap dels dos. El maresmenc ha estat més complert (4 punts, 5 assistències i 4 rebots), però ha fallat molt en el llançament (1 de 6 en tirs de camp, 4 triples fallats). El canari, de la seva banda, ha marxat sense anotar ni un sol punt i un bagatge de 4 tirs fallats i dues assistències. En consonància amb uns Sixers que, després de ser el pitjor equip de la competició dues temporades seguides, està acumulant mèrits per firmar el triplet, per molt que el Chacho provi d'evitar-ho.  

Resultats de la jornada: 

Utah Jazz - Chicago Bulls,  77 - 85

Miami Heat - Milwaukee Bucks, 96 - 73

Houston Rockets – Portland Trail Blazers,  126 - 109

Minnesota Timberwolves - Philadelphia Sixers, 110 - 86

Washington Wizards - New York Knicks, 119 - 112

 

Anar al contingut