Bàsquet

Els Miami Heat tornen a superar els Indiana Pacers (102-90) i se situen a un sol triomf de la final de l'NBA

Els Miami Heat es troben a un sol triomf de reeditar el títol de campions de la Conferència Oest (3-1) i de passar a la final de l'NBA després de tornar a superar els Indiana Pacers (102-90). LeBron James va tornar a ser l'home més decisiu del matx, amb 32 punts i 10 rebots.

Actualitzat

Els Miami Heat es troben a un sol triomf de reeditar el títol de campions de la Conferència Oest (3-1) i de passar a la final de l'NBA després de tornar a superar els Indiana Pacers (102-90). LeBron James va tornar a ser l'home més decisiu del matx amb 32 punts i 10 rebots.

Després de la derrota en el primer partit de la sèrie, els Heat s'han posat les piles i han sumat tres triomfs consecutius davant els Indiana Pacers, que es van desinflar a la segona meitat tot i començar portant la iniciativa.

Lance Stephenson, dels Pacers havia comentant el dia abans del partit que havia vist signes de debilitat en LeBron James. I "King James" li ha respost a la pista amb una actuació notable, ben secundada per la de Chris Bosh, autor de 25 punts.

Per part dels Pacers, la gran decepció ha estat la del seu pivot, Roy Hibbert, incapaç d'anotar ni un sol punt, mentre Paul George (23 punts) i David West (20 punts i 12 rebots) intentaven salvar els mobles.

Indiana disposarà ara d'un partit a casa per intentarreduir el desavantatge, però la estadística no els afavoreix. Com tampoc la fam d'uns Heat que busquen encadenar el seu quart títol de Conferència i el seu tercer anell de l'NBA.

 

  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut