Chris Bosh, vestit de carrer, saludant Jeremy Lin en la passada ronda dels "play-offs" (Reuters)
Bàsquet

Els Miami Heat no faran jugar més Chris Bosh aquesta temporada per no posar la seva vida en risc

Els Heat anuncien que la seva estrella no jugarà més aquesta temporada per evitar que un nou coàgul en la sang pugui posar en perill la seva vida

Actualitzat

Els Miami Heat han anunciat de manera oficial que no faran jugar més Chris Bosh aquesta temporada, malgrat que ha estat entrenant-se amb normalitat amb l'equip en les últimes setmanes. Bosh no juga des del passat mes de febrer, quan en una revisió mèdica se li va detectar un coàgul de sang a la cama esquerra.

L'aler-pivot de 32 anys ja es va perdre el final de la temporada passada, quan se li va detectar un coàgul en un pulmó. Aquesta temporada la va començar amb normalitat i amb molt bones mitjanes: 19,1 punts i 7,4 rebots per partit.

Bosh ha pressionat en els últims dies el seu equip per tornar a jugar, afirmant que el coàgul s'ha dissolt i que s'entrenava ja amb tota normalitat. Fins i tot ha demanat la mediació del sindicat de jugadors per poder jugar els "play-offs". Però la franquícia s'ha mantingut ferma en la seva decisió emparant-se en un informe mèdic que indica que en cas de recaiguda les conseqüències podrien ser greus per al jugador, i que ni tan sols descarta una mort sobtada a la pista. 

 

Anar al contingut