Max Vestappen
Max Vestappen li està traient un alt rendiment al Red Bull (EFE)
Motor

Els Mercedes dominen la tercera sessió d'entrenaments lliures a Montmeló

Rosberg ha tornat a ser el més ràpid davant de Hamilton, i Vettel és l'únic que els segueix el ritme; Verstappen s'enfila al quart lloc

Actualitzat

Els pilots de Mercedes han estat els més ràpids en el tercer entrenament del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 aquest dissabte al circuit de Barcelona-Catalunya. Com a la tarda de divendres, Nico Rosberg s'ha mantingut al capdavant amb un temps d'1: 23,078, una dècima menys que el seu company, Lewis Hamilton. No obstant això, Sebastian Vettel continua mostrant-se fort, amb un tercer registre a poc més de dues dècimes del líder del mundial.

Entre el més destacable del matí cal mencionar la progressió de Max Verstappen en l'estrena amb Red Bull. L'holandès ha estat quart, passant al davant de Daniel Ricciardo, cinquè. Així doncs, la marca austríaca ha sabut fer-se un lloc entre els Ferraris, i Kimi Räikkönen només ha pogut ser sisè.

Fernando Alonso s'ha estabilitzat en un desè lloc, i Carlos Sainz ha baixat fins al tretzè des del cinquè que va fer al segon entrenament.

La sessió de qualificació es podrà seguir per TV3 en directe a partir de les 14.00.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut