Bàsquet

Els Memphis Grizzlies superen Los Angeles Clippers (107-111) amb un triple decisiu de Marc Gasol

El mitjà dels Gasol (26 punts) brilla davant els líders de la Conferència Oest mentre el seu germà Pau (24 punts) també destaca en el triomf dels Spurs a Sacramento (105-110)

Actualitzat

Los Angeles Clippers han protagonitzat la millor arrencada de l'NBA. De fet, són l'únic equip que ha sumat fins ara 10 victòries. Però a l'hora d'afegir l'onzena s'han trobat al davant amb un equip que els ha complicat les coses. Els Memphis Grizzlies, que arribaven a Califòrnia amb tantes victòries com derrotes, ha portat la iniciativa en tot moment i, tot i anar per sota en l'últim minut, ha sabut capgirar la situació gràcies a un arma que comença a ser ja coneguda: l'encert en els triples de Marc Gasol.

El pivot de Sant Boi de Llobregat ha tornat a fer un partit completíssim i ha anotat 26 punts, a més de repartir 6 assistències i de capturar 6 rebots. Però el que destaca sobretot de la seva actuació és la seva capacitat per anotar triples. Aquesta nit n'ha anotat 4 dels 5 que ha intentat, un a falta de 14 segons, per posar els Grizzlies al davant (107-109). Després, Mike Conley, que també ha jugat un partit majúscul (30 punts) ha acabat arrodonint el resultat amb dos tirs lliures.

En Marc no s'havia prodigat gaire en el tir llunyà. De fet, fins aquesta nit, portava tants triples aquesta temporada (12) com en els 8 anys precedents en l'NBA. El nou entrenador dels Grizzlies, David Fizdale, ha apostat per aquesta variant d'atac i la jugada li ha sortit bé.

Bon partit de Pau

Entre els beneficiats per la derrota dels Clippers hi ha els San Antonio Spurs, l'equip de Pau Gasol, que han superat els Sacramento Kings (105-110) per sumar la seva novena victòria per tres derrotes. El gran dels Gasol també ha fet un bon partit i ha fregat el doble doble: ha anotat 24 punts –el màxim anotador de l'equip- i ha capturat 9 rebots per assegurar un triomf que manté els texans només dos esglaons per sota dels Clippers (10-1) i un dels Golden State Warriors (9-2), que aquesta nit s'han desfet dels Toronto Raptors (121-127), amb 35 punts de Stephen Curry i 30 de Kevin Durant

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut