Marc Gasol, marcat pel seu germà Pau (Reuters)
Bàsquet

Els Memphis Grizzlies superen els San Antonio Spurs (105-94) i retallen distàncies en els play-offs de l'NBA

Amb Marc Gasol al capdavant (21 punts), els Grizzlies obtenen la primera victòria sobre els Spurs a la sèrie. Els Cleveland Cavaliers i LeBron James baten registres i ja freguen les semifinals de conferència

Actualitzat

Els Memphis Grizzlies han marcat territori en el tercer partit de la sèrie contra els San Antonio Spurs, el primer a casa seva (105-94). Després dels dos triomfs dels texans, els Grizzlies han estrenat el seu caseller (2-1) amb un triomf treballat i amb participació destacada de Marc Gasol, amb 21 punts i 6 rebots.

Per al bàndol local també han destacat Mike Conley (24 punts i 8 assistències) i Zach Randolph (21 punts), però el més important per als de Tennessee és que aquesta vegada han sabut aturar Kawhi Leonard, que s'ha limitat a anotar 18 punts després de fer-ne 32 i 37 en els dos partits precedents de l'eliminatòria. Pau Gasol ha aportat 6 punts i 8 rebots al compte dels Spurs.

Espectacular remuntada dels Cavaliers

Els que tenen un peu en les semifinals de conferència són els Cleveland Cavaliers, que han col·locat el 3-0 en la seva eliminatòria contra els Indiana Pacers. Els actuals campions de l'NBA, però han suat sang, ja que han hagut de remuntar un desavantatge de 26 punts -25 a la mitja part-, la més gran en un partit de play-offs, per acabar enduent-se el partit (114-119). El principal artífex de la gesta ha estat, com no podia ser d'una altra manera, LeBron James, que ha obtingut un triple-doble sideral: 41 punts, 13 rebots i 12 assistències.

Amb aquesta puntuació, James es col·loca com a tercer màxim anotador de la història en els "play-offs" amb 5.669 punts, avançant Kobe Bryant i només superat ara per Kareem Abdul-Jabbar (5.762) i Michael Jordan (5.987).    

En el tercer partit de la jornada, els Milwaukee Bucks han fet bo el factor pista (104-77) i han agafat avantatge sobre els Toronto Raptors (2-1), els favorits sobre el paper de l'eliminatòria. Khris Middleton (20 punts) i Giannis Antetokounmpo (19 punts i 8 rebots) han estat els principals arguments dels Bucks. Els Raptors, de la seva banda., han pagat la mala nit del seu anotador DeMar DeRozan, que ha fallat els 8 llançaments de camp que ha intentat.    

Anar al contingut