Marc Gasol, celebrant el seu triple
Bàsquet

Els Memphis Grizzlies superen els New Orleans Pelicans (89-83) per mantenir-se invictes com a locals

Tot i la seva falta d'encert en el llançament, Marc Gasol ha anotat el triple que ha sentenciat el partit davant els Pelicans. Oklahoma City Thunder i Cleveland Cavaliers es queden com a únics equips imbatuts.

Actualitzat

Els Memphis Grizzlies han recuperat el balanç positiu (3 victòries per 2 derrotes) després de frenar els New Orleans Pelicans (89-83). Marc Gasol, que va tenir descans en la visita als Timberwolves, ha reaparegut per anotar 8 punts, capturar 11 rebots i repartir 6 assistències. Tot i que no ha estat especialment encertat en el tir (només ha anotat 3 llançaments de camp de 18), Gasol ha convertit, ja cap al final de la pròrroga, el triple que ha sentenciat el partit.

Els Grizzlies es mantenen forts a casa amb l'objectiu de fer-se un lloc destacat en la disputada Conferència Oest, on ja només queda un equip invicte: els Oklahoma City Thunder, que han infligit la primera derrota a Los Angeles Clippers (83-85). Russell Westbrook (35 punts) ha estat l'autèntic protagonista del partit i ha anotat, a més, la cistella decisiva a 18 segons per al final del matx. Ha demostrat que l'equip no troba a faltar Kevin Durant. Àlex Abrines continua aprofitant el poc temps de què disposa i ha anotat 7 punts en 6 minuts

Si a l'Oest ja només queda un invicte, passa el mateix a l'Est, on els Cleveland Cavaliers han vist com els seus principals adversaris, Chicago Bulls i Atlanta Hawks, cedien per primera vegada. En el cas dels Hawks, han caigut a la pista d'uns Lakers que semblen que han trobat una nova energia en la seva primera temporada en molts anys sense Kobe Bryant, tot i que alguns concedeixen molta part de mèrit al nou entrenador Luke Walton, extècnic assistent als Golden State Warriors. D'Angelo Russell (23 punts) ha tornat a destacar per postular-se com el referent de l'era post-Kobe.  

També els Bulls han caigut en una pista històrica, la dels Boston Celtics (107-100). Tot i remuntar un desavantatge de 16 punts, els de Chicago han caigut sota la dictadura d'Isiah Thomas (23 punts i 10 assistències).

També cal destacar dues actuacions estel·lars: la de James Harden, que ha anotat 35 punts i ha repartit 15 assistències en el triomf dels Rockets a la pista dels Knicks (99-118) i la de DeMar De Rozan, autor de 40 punts en el triomf dels Toronto Raptors a Washington (103-113).

Resultats de la jornada:

Charlotte Hornets-Philadelphia Sixers        109-93

Washington Wizards-Toronto Raptors        103-113

Brooklyn Nets-Detroit Pistons        109-101

Nueva York Knicks-Houston Rockets        99-118

Atlanta Hawks-Los Angeles Lakers     116-123

Memphis Grizzlies-New Orleans Pelicans  89-83

Boston Celtics-Chicago Bulls          107-100

Utah Jazz-Dallas Mavericks        97-81

Phoenix Suns-Portland Trail Blazers 118-115

Los Angeles Clippers-Oklahoma City Thunder   83-85

 

Anar al contingut