Marc Gasol, en un moment del partit davant els Nuggets (EFE)
Bàsquet

Els Memphis Grizzlies s'imposen als Denver Nuggets (108-107) amb una cistella guanyadora de Marc Gasol

El pivot català ha anotat en l'última jugada per decantar el marcador en el Grizzlies-Nuggets (108-107). Primera derrota dels Cavaliers

Actualitzat

Una cistella de Marc Gasol en l'últim segon de partit ha donat el triomf als Memphis Grizzlies sobre els Denver Nuggets (108-107). El pivot català ha tornat a fer un bon partit, amb 19 punts i 6 assistències, que han permès als Grizzlies igualar el seu balanç (4 victòries per 4 derrotes). Però, sobretot, ha estat encertat en la jugada decisiva. 

Gasol ha aprofitat en l'última jugada del partit una assistència del veterà Vince Carter, que ha anotat fins a 20 punts sortint des de la banqueta.

Ja no queden invictes

La bomba de la jornada, però, ha estat la derrota dels Cleveland Cavaliers, únic equip que es mantenia invicte fins ara, a casa contra els Atlanta Hawks (106-110). LeBron James, que el dia precedent havia estat fent campanya per Hillary Clinton, ha trigat a entrar en joc i el seu equip se n'ha ressentit, tot i que ha acabat amb 23 punts i 9 rebots. També Kyrie Irving (29 punts) i Kevin Love (24) han complert a nivell estadístic, però els que s'han endut el triomf han estat uns Hawks molt ben conduïts per l'alemany Dennis Schröder, que ha fet el seu millor partit a l'NBA (28 punts).

Els Minnesota Timberwolves, encara sense Ricky Rubio, han caigut a la pista dels Brooklyn Nets (119-110). Els Wolves enyoren el base del Masnou, que ja s'ha perdut quatre partits per baixa i que aquest dijous serà sotmès a noves proves per veure si la seva lesió en el colze remet i li permet tornar ben aviat a les pistes.   

Resultats de la jornada:

Cleveland Cavaliers      106       Atlanta Hawks          110

Brooklyn Nets            119       Minnesota Timberwolves 110

Memphis Grizzlies        108       Denver Nuggets         107

Portland Trail Blazers   124       Phoenix Suns           121

Los Angeles Lakers        97       Dallas Mavericks       109

Sacramento Kings         102       New Orleans Pelicans  94

Anar al contingut