Marc Gasol en una acció del partit d'aquesta matinada. (Foto: Reuters)
NBA

Els Memphis Grizzlies s'avancen per dues victòries a una després de guanyar els Oklahoma City Thunder (87-81)

L'equip de Marc Gasol, màxim anotador dels de Memphis amb 20 punts, s'avança per dues victòries a una després de guanyar els Oklahoma City Thunder de Kevin Durant per 87 a 81 en el tercer partit de la sèrie de semifinals de la Conferència Oest.

Actualitzat
L'equip de Marc Gasol, màxim anotador dels de Memphis amb 20 punts, s'avança per dues victòries a una després de guanyar els Oklahoma City Thunder de Kevin Durant avui 87 a 81 en el tercer partit de la sèrie de semifinals de la Conferència Oest.

De nou la figura del pivot català Marc Gasol ha estat decisiva en el joc individual i d'equip que han permès als Grizzlies de Memphis posar-se al davant en la sèrie al millor de set de les semifinals de la Conferència Oest. El quart partit es jugarà al mateix escenari del FedExForum, de Memphis, dilluns que ve.

Gasol ha liderat l'atac dels Grizzlies en anotar 20 punts i encapçalar una llista de quatre jugadors, inclosos tres titulars, amb dobles dígits. El jugador de Sant Boi ha tornat a ser l'heroi guanyador dels Grizzlies amb punts decisius, com els dos que ha aconnseguit des de la línia de personal quan faltava 1.03 minuts per acabar el temps reglamentari i que ha donat l'avantatge definitiu a l'equip de Memphis en el matx.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut