Bàsquet

Els Memphis Grizzlies perden el primer partit davant els Golden State Warriors (101-86)

L'equip de Marc Gasol no ha pogut sorprendre el millor equip de la fase regular, tot i dominar el joc sota els taulers

Actualitzat

Els Memphis Grizzlies no han pogut donar la sorpresa al primer partit de les semifinals de la Conferència Oest davant els Golden State Warriors. L'equip californià ha mostrat tot el seu poder a l'Oracle Arena, on ja encadena 21 victòries seguides, i s'ha endut el primer punt de l'eliminatòria (101-86).

Com és costum, els Warriors han dominat el joc exterior, gràcies a l'encert de Stephen Curry (22 punts), Klay Thompson (18) i Draymond Green (16). Els Grizzlies, privats un partit més del lesionat Mike Conley, han intentat frenar Curry fent jugar de titular Nick Calathes per vigilar-lo, però la fórmula no ha funcionat. Curry, que avui mateix pot ser designat MVP de la fase regular de l'NBA, no només ha anotat, sinó que també ha repartit joc, amb 7 assistències.

Els Grizzlies han basat les seves opcions en el joc sota taulers, on Marc Gasol (22 punts i 9 rebots) i Zach Randolph (20 i 9) han superat els seus adversaris. Però les diferències a favor dels Warriors s'han fet evidents ja des del primer període i s'han anat consolidant a mesura que passaven els minuts.

Els Wizards guanyen a domicili

Tal com ja van fer a la ronda anterior davant els Toronto Raptors, els Washington Wizards han començat la seva sèrie semifinal davant els Atlanta Hawks amb un meritori triomf a domicili (98-104) que els atorga el factor pista. L'equip de la capital està acabant la temporada en una gran forma, gràcies sobretot a John Wall (18 punts, 13 assistències i 7 rebots) i Bradley Beal (28 punts), encara que tots dos han acabat tocats aquest primer partit de la sèrie.

Però caldrà veure al segon partit si els que estan tocats són els Hawks, que el darrer quart van passar per una davallada física i anímica i van entregar el partit, després de convertir només 5 cistelles de 28 intents.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut