NBA

Els Memphis Grizzlies de Marc Gasol tornen a perdre a la seva pista contra els Toronto Raptors (107-116)

Marc Gasol ha anotat 20 punts i ha capturat 7 rebots, i ha tingut la magnífica aportació de Tyreke Evans, màxim anotador del partit amb 27 punts

Actualitzat

Els Grizzlies estan entre els cinc pitjors equips de l'NBA després de perdre altre cop a la seva pista contra els Toronto Raptors, per 107 a 116.

Marc Gasol ha anotat 20 punts i ha capturat 7 rebots, i ha tingut la magnífica aportació de Tyreke Evans, màxim anotador del partit amb 27 punts, però això no ha estat suficient per aturar l'equip canadenc. L'ex-Manresa Ibaka, amb 20 punts, i sobretot DeMar DeRozan, amb 26, han brillat a l'equip de Toronto, que ja és el segon millor de la Conferència Est.

Els Spurs de Pau Gasol, no fallen

El reserva argentí Manu Ginóbili ha fet el triple clau que ha donat la victòria els Spurs de Pau Gasol davant del Celtics, quan només faltaven cinc segons del temps reglamentari (105-102). Ginóbili ha sumat un total d'11 punts. 

LaMarcus Aldridge ha fet un doble-doble de 27 punts i 10 rebots, Rudy Gay ha aportat 15 punts i el pivot català Pau Gasol també ha fet un doble-doble de 14 punts i 11 rebots per a l'equip texà.  Els Celtics (22-5), tot i la derrota, es mantenen líders de la Divisió de l'Atlàntic.

ARXIVAT A:
NBA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut