Marc Gasol i Brandan Wright es disputen una pilota amb Mindaugas Kuzminskas (EFE)
NBA

Els Memphis Grizzlies de Marc Gasol es classifiquen per als "play-offs" i jugaran el primer partit contra els Spurs de Pau

Els Grizzlies de Marc Gasol jugaran la primera ronda del "play-off" contra els Spurs de Pau; Ricky Rubio, amb 26 punts, ha fet un gran partit però els Timberwolves han caigut contra els Jazz

Actualitzat

Quan falten dues jornades perquè s'acabi la temporada regular de l'NBA, els Grizzlies de Marc Gasol s'han assegurat la setena posició de la Conferència Oest i, per tant, es confirma que jugaran la primera ronda del "play-off" contra els Spurs del seu germà Pau. Ho ha confirmat la victòria dels de Memphis sobre els Knicks per 101 a 88. Els de Nova York poc podien fer sense Carmelo Anthony, Rose, Noah ni Porzingis. Als Grizzlies han destacat els 31 punts de Conely i el doble doble de Gasol amb 16 punts i 10 rebots.

En canvi, Pau Gasol no ha jugat en la victòria dels Spurs sobre els Mavericks (89-102). L'equip de San Antonio s'ha presentat al partit sense les seves estrelles: Kawhi Leonard, LaMarcus Aldridge, Pau Gasol i Danny Green, que ni han anat a Dallas. Tony Parker hi ha anat, però no ha jugat.

Ricky Rubio, per la seva part, ha fet un partit molt bo. El base dels Timberwolves s'ha enfilat fins als 26 punts anotats contra els Jazz i ha arrodonit els seus números en aconseguir un nou doble doble amb 12 assistències. Els de Minnesota, però, tot i arribar a tenir un avantatge de 10 punts, han acabat perdent 113 a 120.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut