Marc Gasol, pendent del jugador dels Heat Adebayo (EFE)
Bàsquet

Els Memphis Grizzlies continuen en caiguda lliure davant dels Miami Heat (82-107)

Marc Gasol (19 punts i 6 rebots) lamenta la falta de mentalitat competitiva del seu equip, que ha sumat la 15a derrota en els últims 16 partits

Actualitzat

Els Memphis Grizzlies no aixequen cap i davant els Miami Heat han sumat la seva dinovena derrota de la temporada -15a en els últims 16 partits-, per només 8 victòries. L'equip de Marc Gasol no troba la tecla per solucionar els seus problemes de joc i de resultats per molt que s'hi escarrassi el pivot de Sant Boi, que ha estat el màxim anotador (19 punts) i el màxim rebotejador (6) del seu equip.

"Hem de buscar solucions com sigui  -ha comentat Gasol.- La nostra identitat com a equip sempre va ser una gran defensa i ara mentalment això no existeix", ha indicat al final del partit.

Derrota dels Celtics

El que semblava impossible ha passat a Chicago, on els Bulls, decebedors durant tota la temporada, han abatut els Boston Celtics (108-85). Curiosament, els que han acabat amb el millor equip de la temporada han estat Nicola Mirotic (24 punts) i Bobby Portis (23), els dos jugadors que a l'octubre van ser notícia per haver-se barallat en un entrenament.

Resultats de la jornada:    

Golden State Warriors - Portland Trail Blazers,        111 - 104

Los Angeles Clippers – Toronto Raptors,  96 - 91

Chicago Bulls – Boston Celtics,      108 - 85

Houston Rockets – New Orleans Pelicans,    130 - 123

Memphis Grizzlies  - Miami Heat,       82 - 107

Oklahoma City Thunder – Charlotte Hornets,       103 - 116

 

Anar al contingut