McCollum, amb 37 punts, ha estat el gran protagonista de la victòria dels Blazers a Memphis (Reuters)
Bàsquet

Els Memphis Grizzlies cauen davant dels Blazers (94-100) tot i la bona actuació de Marc Gasol

Els 21 punts de Marc Gasol no han pogut evitar la derrota dels Grizzlies davant la sensacional actuació de CJ McCollum, autor de 37 punts

Actualitzat

Els Memphis Grizzlies no acaben de trobar el seu millor joc, especialment a casa, on fins no fa tant eren gairebé inexpugnables i ara han encadenat dues derrotes seguides. Els Portland Trail Blazers s'han imposat al FedEx Forum (94-100) gràcies, sobretot, a la millor actuació de la carrera de CJ McCollum, autor de 37 punts.

Marc Gasol ha estat el més inspirat dels Grizzlies de cara a cistella, però 21 punts que ha fet no han pogut evitar la derrota dels seus.

Els Mavericks ja guanyen

Els Dallas Mavericks han posat fi a la pitjor estrena de la seva història superant els Milwaukee Bucks (86-75) per aconseguir el seu primer triomf després de cinc derrotes.

Mentrestant, Los Angeles Lakers continuen oferint una gran imatge i després de superar els Golden State Warriors aquest cap de setmana s'han imposat als Phoenix Suns (119-108) per encadenar tres victòries i posar-se amb un balanç positiu (4 triomfs per 3 derrotes). El que en altres temps haurien estat uns números normals per als Lakers, després de les dues pitjors temporades de la franquícia, semblen gloriosos.  

Resultats de la jornada:

New York Knicks-Utah Jazz              109-114
Memphis Grizzlies-Portland Trail Blazers 94-100
Toronto Raptors-Sacramento Kings        91-96
Dallas Mavericks-Milwaukee Bucks       86-75
Boston Celtics-Denver Nuggets         107-123
Los Angeles Lakers-Phoenix Suns           119-108

Anar al contingut